Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Design

2024: cât de important este designul grafic pentru brandul tău

Fiecare brand are nevoie de o identitate vizuală pentru a fi ușor de recunoscut pe piața media și implicit de memorat. O identitate vizuală bine definită poate rămâne în mintea clienților și astfel vor apela mai ușor la serviciile acelei companii, deoarece a fost creat un sentiment de încredere în jurul acesteia. De aceea, ai nevoie de design grafic.

În acest articol îți vom prezenta, pe larg, de ce este important să acorzi atenție designului grafic pentru brandul tău în 2024.

Transmitere mesaj

În primul rând, designul grafic te poate ajuta să comunici mesajul firmei tale într-un mod eficient și ușor de înțeles de către public. Se spune că o fotografie face cât o mie de cuvinte, așa că folosește designul grafic ca pe un prilej să te exprimi fără limite deoarece în artă este posibil orice.

Designul pornește din interiorul firmei, așa că asigură-te că angajații tăi sunt strânși legați de brand și pot accesa acea legătură atunci când se ocupă cu grafica acestuia.

Profesionalism în design grafic

De asemenea, o imagine puternică a brandului dă dovadă de profesionalism și implicare din partea companiei.

Un design realizat cu migală și dedicare spune despre angajați că sunt muncitori și își doresc ca firma lor să aibă o reputație cât mai bună în mediul online.

Emoțional, CSR, contribuție

În 2024 utilizatorii vor să se conecteze cu brandurile pe care le urmăresc și cărora le consumă conținutul înainte de a cumpăra produsele sau serviciile.

Mergem destul de mult spre partea emoționaă și de a utiliza shoppingul online responsabil, cu sens, la companii care oferă emoție, empatie și dau dovadă de responsabilitate socială.

Schemă de culori

Pentru a crește notoritatea brandului tău, indicat ar fi să îl asociezi cu un motto sau o culoare vibrantă: portocaliu, roșu, galben, etc. Astfel, atunci când va apărea o reclamă a companiei tale acesta va crea o impresie puternică userilor și încrederea în brand va crește.

Poți crea chiar un motto reprezentativ firmei, ceva care să descrie întreaga activitate în câteva cuvinte memorabile.

Unitate peste tot

Asociază întotdeauna designul tău cu tema companiei: spre exemplu, dacă deții o firmă de papetărie, atunci creează cât mai multe pliante sau cărți de vizită pe care să le răspândești în spațiul public.

Trebuie să reții faptul că un design bun este acela care poate fi navigat ușor și care nu creează confuzii în rândul clienților; nu permite erorilor să se strecoare deoarece atunci compania ta va fi considerată neprofesionistă și lista cu oamenii interesați va scădea drastic.

Imaginea primează în design grafic

Orice afacere mică are un început, iar un element important al acesteia este imaginea pe care o afișează publicului încă de la început. Un design de calitate și profesionist este o rampă de lansare spre succes și implicit spre oportunități de colaborare cu firme mari.

Mediul digital: atracție spre frumos

Rețelele sociale sunt în continuă schimbare, generațiile tinere navighează din ce în ce mai mult pe internet, iar primul lucru pe care-l remarcă la o postare este grafica acesteia. Cu cât este mai atrăgătoare și vibrantă, cu atât există mai multe șanse să atragă un public cât mai larg.

În concluzie, este esențial pentru brandul tău să îi creezi o imagine memorabilă și de impact care să îți paveze drumul în cariera ta pe social media. Acordă atenție micilor detalii, iar userii te vor urma oriunde te-ai duce și ce ai oferi!

Author

Oana Păuna

Comment (1)

  1. Design grafic: De ce am nevoie de el?
    March 28, 2024

    […] într-o varietate de domenii și industrii. Înțelegând cât este de important, de fapt, ca un designer grafic să se ocupe aceste sarcini specifice, înțelegi faptul că identitatea brandului online depinde, […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *