Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Development

5 lucruri la care să fii atent când dorești servicii de creare website

Orice început este dificil, mai ales dacă nu există cineva care să ne îndrume pe drumul cel bun. Așa se întâmplă și atunci când ești pe cale să îți creezi primul site de prezentare pentru afacerea ta. Pe internet există o mulțime de oferte de servicii de creare website, dar tocmai această multitudine de opțiuni pe pune în dificultate.

De aceea, prin acest articol îți vom spune cele cinci lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când apelezi la servicii de creare website.

1. Preț servicii de creare website

Calitatea unui lucru este deseori reflectată de prețul acestuia. Desigur, un obiect poate fi calitativ și la un preț scăzut, însă în cazul realizării unui site trebuie să investești o anumită sumă pentru a obține cel mai bun serviciu livrat.

Un site realizat complet cu toate dotările nu va avea un preț mic, iar lipsurile vor fi vizibile. Este greu de umplut acele goluri deoarece nu oricine este dispus să continue proiectul altcuiva, așa că asigură-te că investești o sumă de bani într-un site care îți va aduce doar beneficii. Uneori, modificările ulterioare pot fi suprataxate tocmai pentru a te învăța o lecție pe viitor.

2. Garanția site-ului

Garanția trebuie întotdeauna menționată la nivelul contractului, cu tot cu condițiile acesteia pe care ești obligat să le respecți. Trebuie menționată atât perioada garanției, cât și măsurile de siguranță pe care firma de care se ocupă site-ul în cazul unei probleme. Lipsa unei garanții indică un semn de neprofesionalism și ar fi bine să îți pui întrebări înainte de a semna contractul de colaborare. Oare merită riscul?

3. Creare website: atenție la adresa de email

Există situații în care clienții demisionează de la o firmă și se mută în alta, cu gândul să înceapă o nouă colaborare ce îi poate ajuta mai mult în profesia lor. Ceea ce nu știu ei este că site-ul lor este pe numele fostei firme, ceea ce îi împiedică să se alăture unei alte echipe. Înainte să începi să lucrezi cu o companie, întotdeauna este recomandat să lași site-ul pe numele și adresa ta de email. Astfel vei putea fi oricând independent și liber.

4. Oferă acces la secțiunea „head” a site-ului web

Secțiunea de head este foarte importantă deoarece îți permite să scrii linii de cod ce permit personalizarea site-ului după propriile preferințe. Este important să primești acces liber la această secțiune a paginii tale web. Este un minim de control pe care este recomandat să îl ai în orice situație.

5. Continuă să ai grijă de site-ul tău

O pagină web este un produs care are nevoie de monitorizare periodică, cel puțin în fiecare săptămână pentru a te asigura că userii tăi au parte de cea mai calitativă experiență online. Aceste vizite periodice în spatele site-ului te ajută să previi atacurile serverelor sau să știi când trebuie să oferi site-ului tău o actualizare de sistem.

Monitorizarea periodică îți va arăta eventualele probleme, cum le poți remedia sau dacă mai este nevoie de instalarea altor componente suplimentare. Este de dorit să ai și susținerea firmei alături de care colaborezi în acest proces de mentenanță pentru ca lucrurule să funcționeze în parametri optimi pe termen lung.

Așadar, atunci când vrei să îți începi propria afacere și să îți înființezi pagina web, trebuie să fii atent la toate detaliile, oricât de nesimnificative ar părea la început deoarece ele fac diferența dintre un site bun și unul cu lipsuri și defecte/bug-uri. Asigură-te că realizezi site-ul pe o platformă de calitate ridicată și user friendly (ex.: WordPress, Shopify, etc.), care îți oferă posibilitatea să îl dezvolți și modifici facil, fără bătăi de cap.

 

Author

Oana Păuna

Comments (3)

 1. Branding de business și design grafic: care este legătura?
  March 10, 2024

  […] înțelegerea profundă a legăturii dintre branding și design grafic, o afacere poate crea o prezență distinctă și de impact pe piață, consolidându-și astfel poziția și […]

 2. Care sunt pașii necesari pentru creare website?
  March 16, 2024

  […] de multe opțiuni disponibile, cum ar fi WordPress, Joomla, Shopify pentru magazine online, sau construirea unui website de la zero folosind HTML, CSS și alte limbaje de […]

 3. Creare website: ce costuri implică?
  March 22, 2024

  […] funcționează. Costurile pentru suport tehnic pot fi deseori incluse în pachetul celor care îți creează website-ul, dar pot fi și suplimentare. Alege în funcție de nevoile […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *