Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Development

Dezvoltare aplicații: cum alegi cel mai potrivit partener

Atunci când pornim pe un drum de carieră nou, este important să avem o persoană care să ne ofere suport moral. Dacă îți dorești să îți deschizi o afacere de dezvoltare aplicații alături de cineva, trebuie să alegi acea persoană cu mare grijă deoarece atât viitorul tău profesional, cât și al acelei persoane, depinde foarte mult de nivelul de compatibilitate dintre voi.

În acest articol îți voi prezenta câteva reperele pe care să ți le iei atunci când îți alegi partenerul de afaceri.

Chimie, intuiție

În primul rând, chimia și intuiția ta sunt atuurile tale cele mai bune. Din primele interacțiuni cu o persoană ne putem da seama de viitorul relației noastre cu ea, iar chimia apare de la început. Pentru a determina existența acestei chimii, este recomandat să realizezi un „discovery call”. În acest „discovery call”, pe lângă aspectele profesionale poți aborda și subiecte personale pentru a descoperi ce lucruri aveți în comun.

Dacă te simți relaxat/ă în compania acelei persoane și intuiția nu îți dă niciun semn cum că ar fi ceva în neregulă, atunci colaborarea va fi una de succes. Ceea ce simți prima dată te ghidează destul de bine. Niciodată nu trebuie să forțezi lucrurile, ci să lași totul să vină de la sine.

Prezență online

După ce ai stabilit chimia cu acea persoană, este important să afli cu ce se ocupă pe social media. Cât de des este activă, ce fel de conținut postează, ce public atrage și firmele cu care a mai colaborat. Odată ce afli cu ce oameni a mai colaborat, poți să îi contactezi pentru păreri suplimentare.

Recomandări

Aceștia îți pot crea o părere în plus despre viitorul tău partener de afaceri și pot să îți spună și cum este el în mediul profesional, pe lângă cel personal. Foștii angajatori îți pot confirma anumite abilități pe care le prezintă în CV sau să îți spună la ce ar mai avea de lucrat de acum încolo. Ei îți pot spune pe ce domeniu au lucrat și în ce aspecte au excelat și astfel are șansa de a evolua în carieră.

Prezența pe social media este esențială în zilele noastre deoarece poate spune multe despre o persoană. Când îți cauți un partener în carieră, analizează-i profilele de pe internet pentru a vedea cu ce fel de conținut interacționează și dacă se pliază pe nevoile tale profesionale. După ce realizezi o predocumentare despre acea persoană și realizezi un meet, trebuie să te asiguri că ceea ce promite se îndeplinește și în realitate.

Dezvoltare aplicații: Promisiuni vs realitate

Dacă promite cifre mari și profituri uriașe, trebuie să promită și strategii bine definite și conturate până la cel mai mic detaliu. Colaborarea are șansa de a fi una de viitor dacă există comunicare eficientă de ambele părți, sinceritate și profesionalism. Orice parteneriat este o relație între doi oameni în primul rând, apoi vorbim de cifre și obiective.

Author

Oana Păuna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *